Temat: Ożywione fotografie AI
Autor:Stanisław Wierzbicki
Data:2025-12-31 14:30:00

Treść:

Czy chcielibyście zobaczyć "ożywione" osoby ze starych zdjęć? Dziś sztuczna inteligencja już to umożliwia.

W menu Strona główna -> Ożywione fotografie AI możecie je zobaczyć. Fotografie zostały najpierw odrestaurowane, potem pokolorowane i z tych kolorowych wygenerowane krótkie filmy. Scenariusze starałem się dostosować do atmosfery zdjęcia. Jest to pierwsza część zbioru, trwają prace nad kolejnymi fotografiami. Jak będą gotowe, zawiadomię na tym forum.

Możecie też przysyłać na mój adres email inne fotografie do opracowania i publikacji.

Autor:pasjonatka
Data:2026-06-21 15:59:00

Treść:

Stasiu, w niedzielne popołudnie zobaczyć ożywionych rodziców i sąsiadów oraz przyjaciół to dopiero frajda!

Wycieczki z Panem nadleśniczym Sulwińskim były wielkim wydarzeniem dla nas wszystkich. Dziękuję za wszystkie ożywione osoby z sąsiedztwa oraz Mamusię i Ciocię, jak przechadzają się  damy po pałacowych wnętrzach:)

Autor:Stanisław Wierzbicki
Data:2026-05-31 12:00:00

Treść:

Zamieściłem 5 nowych zdjęć.

Autor:pasjonatka
Data:2026-05-18 08:02:00

Treść:

Kolejna wielka niespodzianka!

Dziękuję autorowi strony, Stanisławowi Wierzbickiemu za polot w ożywianu starych fotografii!

Ożywione zdjęcia ożywają wspomnieniami minionych lat i wydarzeń, tych sprzed 70.ciu laty i tych sprzed 60.ciu laty. Zobaczyć siebie w ramionach Taty, czyż może być coś bardziwj wzruszającego?

Dziękuję Stasiu.

Wczoraj:212
Dziś:1628