Autor:Ala Ch.
Data:2026-01-08 09:07:00

Treść:

Dziękuję  za "ożywienie" moich przodków  oraz innych znanych  mi  oraz nieznanych mieszkańców wsi Radunin.Bardzo to piękne i wzruszające.

Autor:Pasjonatka
Data:2026-01-03 08:26:00

Treść:

Drogi Panie Stanisławie,

cóż za uroczy prezent świąteczny nam przygotowałeś! Jesteśmy pod wrażeniem ożywionych sąsiadów, naszych cioć i Mamusi. Sołtys wsi Pan Sobolewski i Jego syn Jan,skrzypek i  budowniczy mostów na Dunaju, Pan Lisowski dosiadający swojego wiernego konia, Rodzina bliskich memu sercu Państwa Klukowiczów,   spacerek z Panią Teklą po podwórku z kurą, która chce nam towarzyszyć, piękne, strojne  sąsiadki, wycieczka do Białegostoku na spacer ul. Lipową i pożegnanie zmarłej Pani Sawickiej. To prawdziwy majstersztyk! Gratulujemy znakomitego  pomysłu i talentu:)

Dobrego Nowego AD 2026. 

Autor:Obserwator zdjęć
Data:2025-12-31 17:20:00

Treść:

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Z tego co obejrzałam wynika, że w Raduninie  mieszkały piękne dziewczyny. Nie ma ich już wśród żywych. Pozostaną w naszej pamięći  młode i usmiechnięte. Wszystkie przedstawione postaci przypominają nam o naszych znajomych, sąsiadach zza płotu. Bardzo to wzruszające. Chociaż na kilka sekund dawni  mieszkańcy Radunina zostali ożywieni. Może patrzą na nas z góry?

Dziękuję autorowi za pomysł. Mała zasługa AI a duża zasługa wiedzy i umiejętności informatycznych p. Stanisława. Duża radość dla nas!.

Wczoraj:153
Dziś:515