| Temat: | zawiadomienie | |
| Autor: | MM | |
| Data: | 2015-08-11 20:46:00 | |
| Treść: |
Uprzejmie informuję, iż w godzinach 6.30-7.00 i 16.00-17.00 przez wieś, jak zarówno przez drogi do niej prowadzące są i będą przeganiane krowy. Osoby, którym to nie odpowiada zapraszam do siebie (Radunin 18), bądź proszę o dalsze pisanie anonimowych donosów. Pozdrawiam MM
| |

| Autor: | BBoguta | |
| Data: | 2015-08-15 22:04:00 | |
| Treść: | A mnie przeszkadza brud na przystanku autobusowym. Wiem, że łuskanie pestek słonecznika może skracać i uprzyjemniać czas oczekiwania na autobus. Proszę jednak te łupiny wyrzucać do kosza, a nie pod ławkę. Zielony kosz na śmieci stoi przecież tak blisko ławeczki. To żaden trud podejść dwa kroki do przodu!.
Przyznacie mi chyba rację, że nie jest to widok przyjemny. | |
| Autor: | Taisa Lisowska | |
| Data: | 2015-08-15 12:54:00 | |
| Treść: | Aż trudno uwierzyć,że w dobie regularnego odbierania śmieci jest ktoś,kto pali plastiki.Miesięcznie 10 zł od osoby za nieograniczoną ilość śmieci,to naprawdę niewiele.A jeśli chodzi o te szybkie jazdy po wsi - to potwierdzam,że na odcinku,gdzie jest ograniczenie szybkości do 30,niektórzy jeżdżą bez wyobraźni.Kiedy zbliżam się do wsi,na wysokości zagrody P.Mielnickiego,zawsze obawiam się,że zza zakrętu wyskoczy jakiś zmotoryzowany szaleniec.A trzeba przyznać,że w naszej wioseczce takich nie brakuje!
| |
| Autor: | Obserwator | |
| Data: | 2015-08-15 08:51:00 | |
| Treść: | Mam propozycję! Może niech każdy napisze co mu przeszkadza, żeby inni mogli nad tym się zastanowić i nie utrudniać życia innym. Mi przeszkadza palenie śmieci, szczególnie plastików, gryzący zapach czasami jest nieznośny; rozpędzone auta mknące przez wieś, gdzie kierowcy często nie stosują się do przepisów; krowy na całej szerokości drogi, gdzie można wyrazić odrobinę dobrej woli i przegonić je na jedną stronę drogi; psy biegające bez smyczy i kagańca, rzadko, ale zdarza się. I spójrzmy na siebie bardziej przychylnym okiem. Wszyscy jesteśmy ludźmi, popełniamy błędy,ale możemy je naprawić. Wiemy co jest dobre, a co złe.
| |

| Wczoraj: | 317 |
| Dziś: | 434 |