Autor:błędy ortograficzne
Data:2015-08-14 10:50:00

Treść:Drogi Galu Anonimie! Błędy ortograficzne, które popełniłeś solą w oku dla mnie... Biją po oczach, rażą i powalają. Pisząc ten komentarz, nie jest mi przykro, ponieważ nie wiem kim jesteś i mogę neutralnie ocenić Twoją wypowiedź. Tak właśnie działają wszelkiego rodzaju fora internetowe, kreując prawo swobodnego wyrażania swojego zdania - jeżeli użytkownik nie ma ochoty podpisywania się swoim imieniem i nazwiskiem, to w tej sytuacji może użyć pseudonimu i nie należy go zmuszać do tego, aby działał tak, jak Ty sobie tego życzysz. Pozdrawiam

Autor:Paweł Miniuk i Jeremi Miniuk
Data:2015-08-14 08:44:00

Treść:Oświadczamy, że nam nie przeszkadzają krowy. Lubimy mleko, a raczej Tato najbardziej. Jeremi lubi szczególnie łaciate i czerwone krowy.

Autor:gal anonim
Data:2015-08-14 08:28:00

Treść:Szanowni mieszkańcy. Radunin jest wsią. A wieś (bo niektórzy już zapomnieli) to rolnik, inwentarz, obornik, zapachy, itd
Sami zapomnieliście skąd się wzięliśmy i jak żyliśmy jeszcze nie tak dawno temu. A świeże mleko lubi wszak każdy.
Teraz wieśniakom wieś uwłacza i solą w oku kupy krowie!!!! Może na obsrane jajka też się boczycie? Napisaliście już donos na kury?

Piszecie na forum o pięknej wsi. O zachwycającej okolicy. Tak, wieś nawet i ładna, tylko gdzie to piękno się w was podziało?
 Poziom dyskusji mieszkańców wsi jest bardzo niski. Nie macie odwagi nawet podpisać swoich wypowiedzi imieniem i nazwiskiem.
 Donosicie na krowy, ale już naszych zasranych podwórek przez wałęsające się koty nie widzicie?!! Może właściciele chordy kotów przejdą się przez wieś i posprzątają ich kupy w myśl zapisów rozporządzeń i ustawy!!!!!?

Jeszcze  żaden z Was nie podpisuje się imieniem i nazwiskiem. Wstydzicie się?
A nie uwłacza wam alkoholizm, palenie śmieci, brak internetu co powoduje kompletne odcięcie od świata, brak oczyszczalni ścieków, pędzące samochody, zerwanie więzi międzyludzkich? Ile napisaliście aby rozwiązać REALNE problemy? Kiedy na prawdę rozmawialiście ze sobą?

Żal ....

Wczoraj:153
Dziś:467