Autor:taka prawda
Data:2015-08-15 08:18:00

Treść:widzę, że gal anonim ma jakiś problem ze sobą, krytykuje anonimowe wpisy a sam jednak nazwiskiem nie podpisał się, ocenia poziom dyskusji jako niski ale niestety jego wpis świadczy o tym co sobą reprezentuje - trochę pokory i warto byłoby zacząć zmiany od siebie, masz pewno zbyt wysokie zdanie na swój temat tylko coś mi się wydaje że inni tak pozytywnie ciebie nie odbierają. Takich głupot jakie wypisujesz dawno nie było dane mi czytać np. o "usranych przez koty podwórkach" i mimo szczerych chęci nie mogę sobie takiego podwórka wyobrazić, piszesz że wieś to zwierzęta i zapachy i krowy a realny problem dla ciebie to koty, ogarnij się. Piszesz o zerwanych więziach międzyludzkich, ale pewno sam jesteś osobą konfliktową więc wiesz jak to jest. Na brak szacunku i sympatii trzeba zapracować, tak jak to niektórzy robili przez wiele lat a teraz wielkie zdziwienie

Autor:mieszkaniec Radunina
Data:2015-08-14 19:06:00

Treść:W Raduninie jest jeszcze inny gospodarz,który posiada większe stado i jakoś nigdy nikomu nie zalazł za skórę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor:wyjaśnię
Data:2015-08-14 17:49:00

Treść:Chyba nie tacy odcięci od świata z powodu braku dostępu do internetu, bo widać, że internet posiadają. Gal anonim innych poucza, a sam nie lepszy, a przecież taki dobry i piękny wewnętrznie. Wszystkim chyba chodzi o postawę tych rolników a nie o bydło, o chamskie zachowanie i złośliwość

Wczoraj:688
Dziś:62