Temat: | Poszukiwania rodziny Lisowskich | |
Autor: | Ewa Lisowska | |
Data: | 2024-12-04 13:51:00 | |
Treść: | Dzień dobry, Poszukuję jakichkolwiek informacji o rodzinie Wincentego Lisowskiego. Wincenty Lisowski podobno z Radunina, jego żona Wiktoria z domu Kurza- pochowani na cmentarxu w Królowym Moscie. Niestety z tablicxki metalowej nie da się nic odczytać :( Syn Antoni Lisowski ( ur. 15.12.1884- zm. 24.08.198) jego żona Teofila Dąbrowska mieszkali w Józefowie,pochowani na cmentarzu w Grodku. Drugi syn Stefan ur. 04.02.1892 r zona Wiera . Jeżeli ktos cos wie na ich temat proszę napisać. Prześledziłam inf. Na temat Lisowskich na stronie Radunina, przejżałam zdjęcia jednak tego Wincentego Lisowskiego nie znalazłam. Pozdrawiam Ewa Lisowska
|

Autor: | Pasjonatka | |
Data: | 2024-12-08 17:29:00 | |
Treść: | Witam Panią serdecznie, znalazłam na stronie Poskiego Towarystwa Genealogicznego jedynie informacje jak poniżej: * Wincenty Lisowski urodzony 12 kwietnia 1874 r, z Ojca Błażeja i matki Łucji Suprunowicz z Kozłowego Ługu, parafia Krynki * Wiktoria Kurza Inne nazwiska: Janowicz, parafia Krynki, miejscowaść Świdziałówka Uwagi: lat 60, wdowa Data zgonu: 16.08.1873 r. Miejsce przechowywania ksiąg: Archiwum Archidiecezjalne w Białymstoku ul. Warszawska 48 15-062 Białystok Te dane prowadzą do Śwodziałówki i Zozłowego Ługu...., to opadal Radunina. Z pozdrowieniami i do miłego:) pasjonatka genealogii P.S. Zachecam do kontaktu z Archiwum Archidiecezjalnym...
|

Wczoraj: | 709 |
Dziś: | 174 |