| Autor: | Stanisław Wierzbicki | |
| Data: | 2017-04-18 08:02:00 | |
| Treść: | W numerze 3/2017 Wiadomości Gródeckich ukazał się obszerny wywiad z panią Elżbietą Cywoniuk, sołtys Radunina. Ten numer już jest publicznie dostępny w formacie PDF: http://gckgrodek.pl/uploads/gazety_pdf/2017/WG_HN_3_17_www.pdf
Okładka numeru 3/2017.
Fragment strony z wywiadem. | |
| Autor: | Czytelnik gazety | |
| Data: | 2017-03-15 19:19:00 | |
| Treść: | Chcę zakomunikować osobom, które odwiedzają tę stronę, że w marcowym wydaniu Gazety Gródeckiej jest wywiad z panią sołtys „Radości i smutki w Raduninie”)."Pani Elżbieta Cywoniuk już trzecią kadencję sprawuje tę funkcję. Po raz kolejny przekonałam się, że przez pryzmat takich rozmów świetnie poznaje się wieś – jej historię i ludzi w niej żyjących. Mam nadzieję, że podzielacie moje zdanie. A moja rozmówczyni wie dużo na temat przeszłych wydarzeń w Raduninie. Niestety, przeważają te smutne, tragiczne, dotyczące najczęściej II wojny światowej"- pisze pani redaktor Gazety Gródeckiej D.Sulżyk.
Warto ten wywiad przeczytać.
| |
| Autor: | Stanisław Wierzbicki | |
| Data: | 2016-11-23 19:25:00 | |
| Treść: | W numerze 8/2016 Wiadomości Gródeckich ukazał się artykuł Darii Szarejko Miesiąc badań nad krajobrazem Małej Ojczyzny. Artykuł został zilustrowany fotografią Radunina z lotu ptaka.
Stawy rybne i Radunin z lotu ptaka. | |

| Wczoraj: | 688 |
| Dziś: | 160 |