






| Temat: | Sabantuj | |
| Autor: | Turysta | |
| Data: | 2014-05-20 11:08:00 | |
| Treść: | Serdecznie zapraszam na bardzo ciekawy festiwal http://www.kruszyniany.pl/news6.html Tutaj macie wszystko;)
| |

| Autor: | Z Białegostoku | |
| Data: | 2014-06-22 22:09:00 | |
| Treść: | Dzisiaj w Białymstoku na Jarmarku " Na Jana" też było stoisko z potrawami tatarskimi. Były różne rodzaje pierekaczewników ( po polsku zwanych listkowcami): z makiem, z serem, z soczewicą, z mięsem, z bakaliami. Były inne placki i pierogopodobne specjały. Pyszne- palce lizać...
| |
| Autor: | E i B | |
| Data: | 2014-05-21 10:07:00 | |
| Treść: | A my obie upiekłyśmy samodzielnie pierekaczewnik z serem ! Składał się z kilku cienkich warstw ciasta i nadzienia. W smaku był super. To nie jest zbyt trudna sprawa.
| |
| Autor: | Stanisław Wierzbicki | |
| Data: | 2014-05-21 07:51:00 | |
| Treść: | Gdyby ktoś był, proszę o wrzucenie kilku zdjęć.
| |




| Wczoraj: | 317 |
| Dziś: | 634 |








