| Temat: | Śladami Hasbachów - Waliły Dwór | |
| Autor: | Stanisław Wierzbicki | |
| Data: | 2013-12-07 14:45:00 | |
| Treść: | Dzięki uprzejmości pana Andrzeja Kasperowicza z Towarzystwa Przyjaciół Sokola uzyskałem zgodę autorów książki Śladami Hasbachów na opublikowanie na naszej stronie rozdziału poświęconego Waliłom. Dziękuję autorom, panu Krzysztofowi Kucharczykowi i pani Barbarze Pacholskiej za udzielenie zgody, panu Andrzejowi za przesłanie mi książki.
Przeczytajcie ten rozdział w naszej sekcji Okolice. Teraz przejeżdżając przez Waliły Dwór do Gródka, patrzcie za stawami na prawo i oczami wyobraźni zobaczcie opisany tam pałac i park.
Miejsce po pałacu (ruiny).
Okładka książki.
Stopka redakcyjna. | |

| Autor: | Elżbieta Cywoniuk | |
| Data: | 2014-01-30 22:30:00 | |
| Treść: | Dziękuję Towarzystwu Przyjaciół Sokola za przesłanie mi książki " Śladami Hasbachów". Przeczytałam ją z dużym zainteresowaniem. Pozdrawiam członków Towarzystwa i życzę kolejnych udanych inicjatyw i projektów.
Elżbieta Cywoniuk- sołtys wsi Radunin.
| |
| Autor: | AK | |
| Data: | 2014-01-10 15:50:00 | |
| Treść: | Trzy Książki „Śladami Hasbachów” wydane przez Towarzystwo Przyjaciół Sokola, rok wydania 2013 na allegro 22. Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.
Licytuj! Uzyskane pieniądze z licytacji zostaną przeznaczone dla ratowania życia dzieci i opieki medycznej seniorów! http://aukcje.wosp.org.pl/ksiazka-sladami-hasbachow-3z3-i906139
Książka "Śladami Hasbachów" na allegro 22. Finału WOŚP. W książce jest rozdział Waliły Dwór. | |
| Autor: | Uczestniczka promocji książki "Śladami Hasbachów" | |
| Data: | 2013-12-13 19:17:00 | |
| Treść: | Uczestniczyłam w promocji książki „Śladami Hasbachów”, która odbyła się 28 listopada br. w Gminnym Centrum Kultury w Gródku. Impreza była solidnie przygotowana przez gospodarza GCK dyr. Jerzego Chmielewskiego, a Barbara Pacholska prezes TPS w sposób interesujący i ciekawy prezentowała promowaną książkę. Promocja książki cieszyła się dużym zainteresowaniem mieszkańców Gródka na którą przybyło ponad 40 osób. Polecam do obejrzenia galerę zdjęć z promocji książki. http://gckgrodek.pl/index.php?mact=Gallery,cntnt01,default,1&cntnt01dir=hasbach&cntnt01returnid=72&page=72
| |

| Wczoraj: | 317 |
| Dziś: | 658 |