Autor:JA
Data:2013-11-17 19:56:00

Treść:Też jestem za tym, żeby powrócić do starego trybu. Gdzie to COŚ się włącza lub wyłącza?

Autor:Stanisław Wierzbicki
Data:2013-11-17 19:42:00

Treść:

Zmieniłem edytor dla forum i Księgi gości z możliwością jego wyłączenia.

Okazało się, że poprzedni dobrze współpracował z najnowszymi przeglądarkami, gorzej ze starszymi.

Po co edytor? Przede wszystkim dla tych, którzy wpisują wiersze, aby wreszcie mogli je sami odpowiednio sformatować.

A kod do edycji? Dla tych którzy robili literówki i już po wysłaniu nie mogli ich poprawić.

A komu to nie odpowiada, nich wyłączy edytor i używa jak dotychczas.

A Obserwator wszystkiego nie wprowadził kodu do edycji i już ma problem z następującym fragmentem: "Musze jednak ...".

A tak już tę literówkę by poprawił !!!!

Autor:Obserwator wszystkiego
Data:2013-11-17 19:22:00

Treść: Fajnie, że strona się zmienia. Pojawiły się ciekawe rozwiązania. Widzę, że na panoramie głównej zmieniają się cyklicznie 4 fotografie. Jeśli patrzę na nie rano to są inne, potem jakaś znika i pojawia się zupełnie inna- chyba komputer wybiera ją losowo. Obejrzałam nowe panoramy wsi i okolic. Miałam wrażenie jakbym stała pośrodku tych przesuwających się obrazów. Musze jednak dodać łyżkę dziegciu. Według mnie i kilku mi znanych osób nie należało wprowadzać zmian w dziale FORUM i KSIĘDZE GOŚCI. Było dobrze- po co zmieniać coś co jest dobre. Czy nie można wrócić do starej wersji? Strona wtedy żyje, jeśli jest łatwa i szybka w obsłudze. Tak jak było do tej pory. Takie jest moje zdanie!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj:688
Dziś:183